Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Slastix Toner

€19.80 - €26.60
(No reviews yet) Γράψτε μια κριτική
SKU:
MEJ00101
Διαθεσιμότητα:
Άμεση αποστολή

Το Slastix Toner της Stroops  είναι κατάλληλο για όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης. Είναι χρήσιμο τόσο  για τη βελτίωση της ευελιξίας σας όσο και για την ενίσχυση των μυών. Επιπλέον, λόγω της κατασκευής του είναι ιδανικό για την πρόληψη τραυματισμών.

  • Κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας (Λάστιχο από καουτσούκ με εξαιρετικά ανθεκτική επένδυση ασφαλείας)
  • Με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τα συνηθισμένα λάστιχα. (υφασμάτινη ελαστική επένδυση ασφαλείας)
  • Προσαρμόζεται σε όλα τα προπονητικά στυλ και στόχους (ασκεί διάφορες μυϊκές ομάδες: όπως ώμους, βραχίονες, πόδια, πλάτη, κοιλιακούς κ.λπ.
  • Ασφαλές ( ο σχεδιασμός Snap proof προστατεύει τον χρήστη σε περίπτωση που σπάσει)
  • Λαβές ισχυρές και ανθεκτικές.
  • Ιδανικό για φυσικοθεραπεία και προπονήσεις (Η χρήση του στην προπόνησή σας είναι εξαιρετικά αποτελεσματική στην καύση λίπους και στην αύξηση της μυϊκής δύναμης και μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να αυξήσετε την ευελιξία και το εύρος κίνησης).

Το Slastix Toner είναι μοναδικά σχεδιασμένο για να σας προσφέρει τα αποτελέσματα που ζητάτε. Κάθε λάστιχο αντίστασης έχει σχεδιαστεί για να αντέχει ακόμη και στην πιο έντονη προπόνηση. Οι προηγμένες τεχνολογίες που τροφοδοτούν τα προϊόντα Stroops  διασφαλίζουν ότι έχετε τον πιο ευέλικτο και ανθεκτικό εξοπλισμό στην αγορά.

Διατίθεται σε : Light – 7  κιλά αντίστασης ,  Medium – 9 κιλά αντίστασης, Heavy – 12  κιλά αντίστασης, Very Heavy – 15 κιλά αντίστασης

Βίντεο Απόκρυψη βίντεο Εμφάνιση βίντεο